Nem véletlenül voltak ott, az üzemeltetők így próbálták meg menteni a menthetőt.

A Török Nagydíj első edzésnapján szembesültek a versenyzők azzal, hogy az isztambuli pálya új aszfaltrétege alig biztosít tapadást, a legjobb köridők így mintegy öt másodperccel el is maradtak attól, amire számítottak.

A versenyzők hiába köröztek az edzésen, és hiába sikerült felgumizni valamennyire a pályát a nap végére, az állapota még mindig hagyott kívánni valót maga után. Ráadásul ezen a hétvégén nincsenek betétfutamok sem, vagyis csak az F1-es autók versenyeznek itt.

Az üzemeltetők ekkor döntöttek úgy, hogy utcai autókkal próbálják meg bejáratni az új felületet. A Twitterre felkerült felvételek alapján alaposan megdolgozták az aszfaltot. Kérdés, hogy ez mennyire lesz elég.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!