Még a ?füleit? is behúzza menet közben.

Nemrégiben engedélyezte néhány felhasználónak a Tesla, hogy használatba vegyék a legújabb Full Self Driving (FSD) vagyis a teljesen önvezető mód legfrissebb béta verzióját, amelynek gyakorlati működéséről egyre több videó kerül fel az internetre. Ezekből többek között az is kiderül, milyen trükköt hajt végre a Tesla, amikor útszűkülethez ér. 

Az egyik videó szerint a Tesla Model 3 nem jön zavarba, amikor az autópálya szűk részén közel kerül a beton elválasztóhoz: egyszerűen becsukja tükreit, hogy kisebb legyen a szélessége. Amint az autónak ismét elegendő helye van, azonnal ki is nyitja.

A Tesla 3 egy egész városi utat is megmutat végig, amiből kiderül, hogyan boldogul az Autopilot. A rendszer a látottak ellenére korántsem tökéletes, de egyre kevésbé tűnik távolinak a robotaxik érkezése például.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat. 

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Amíg a tulaj távol volt, hatalmas eső esett, de sikerült száraz lábbal megúsznia a helyzetet.hvg.hu
Autó

Elon Musk maga írta ki a felhívást, hogy problémamegoldókat keres, és nem érdekli, hogy ki hol végzett.