Ilyen lehet egy-egy nagyobb termékbemutató a jövőben?

A Volkswagen a távol-keleti országban is gyártja majd az új elektromos modelljét az ID.4-et, kétféle változaban. Az autókat látványos drónshow keretében mutatták be Kantonban.

A drónok elsőként a szabványos ID.4-et rajzolták ki. Ez egy Volkswagen Tiguan méretű elektromos autó, amelyet világszerte árusít majd a német gyártó.

Ezután a kifejezetten a kínai piacra tervezett ID.4-et is megmutatták a drónok, amelynek karosszériája némileg eltér majd a másik változatétól.

Mindkét zöldautót 204 lóerős villanymotor hajtja alapváltozatban, és az értékesítés kezdetekor csak a hátsókerék-meghajtású változat lesz elérhető belőle, később aztán ikermotoros és összkerék-meghajtású változatot is piacra dobnak belőle. 

Az ID.4-es ára a hírek szerint 49 950 euróról, 18,2 millió forinttól indul Németországban, támogatások nélkül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Miután törölték a törökországi gyárépítési terveket, a Volkswagen jelentős fejlesztés hajt végre a pozsonyi üzemében.



D.P.
Autó

Frissült a németek legelegánsabb limuzinja, amely ráadásul mostantól létezik kombi karosszériával is Arteon Shooting Brake néven. Ezt próbáltuk ki a hazai bemutatón.