Index – Belföld – A BKK-nak egyelőre fogalma sincs, hogyan közlekedjenek a járatai este 8 után

általa megosztva admin
Kategória:Az Index kereste a BKK sajtóosztályát, miután bennünk is kavarognak a kínzó kérdések, az olvasói levelek pedig túlzás nélkül özönlenek az ügyeleti címünkre.

  • Vajon mi várható este 8 után, amikor életbe lép a kijárási korlátozás?
  • Hogyan, milyen sűrűséggel fognak közlekedni a járatok?
  • Egyáltalán lesz-e még Budapesten közösségi közlekedés?

A BKK sajtóosztálya egyelőre semmit sem tudott mondani arról, hogy mi várható részükről a fővárosban este 8 után.

Kis türelmet kértek, ígéretük szerint a cég még szerdán közleményt ad ki a kedd éjféltől beállt új élet közösségi közlekedési rendjéről. Amint ez megérkezik, az Index hírt ad róla, valamint a BKK honlapjára, illetve Facebook-oldalára is felkerülnek az információk.

A BKK legutóbbi Facebook-posztja alapján annyi biztos, amit az Index már korábban megírt, hogy az egészségügyi dolgozók ismét díjmentesen vehetik igénybe a közösségi közlekedést, ahogy továbbra is szigorúan kötelező a maszkviselet a járműveken és a megállóhelyeken.

Lesznek kisebb-nagyobb változások a fővárosi járatok menetrendjében is.

Mivel mi is Veletek együtt értesültünk ezekről a rendelkezésekről, ezért most a türelmeteket szeretnénk kérni, de megígérjük, hogy még ma részletesebb tájékoztatást adunk arról, mi változik a közlekedésben. A BKK csapata teljes erővel dolgozik a részletek kidolgozásán, azonban tudnotok kell, hogy ez egy nagyon komplex feladat, hiszen sok szempontból más a jelenlegi helyzet, mint a tavaszi első hullám

? írja a BKK a bejegyzésben.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).