Már csak egy helyszín kérdéses a huszonháromból.

A Forma-1 ismertette előzetes 2021-es versenynaptárát, amely egyelőre 23 futamot, de csak 22 helyszínt tartalmaz. Azt nem tudni még, hogy az április 23. és 25. között zajló versenyt hol rendezik meg.

Szokás szerint Ausztráliában, Melbourne-ben indul a Forma-1-es idény, az ausztrál város március 19. és 21. között ad otthont a versenynek. A Magyar Nagydíj július 30. és augusztus 1. között lesz, a sorozat december 3. és 5. között zárul az Egyesült Arab Emírségek fővárosában, Abu-Dzabiban.

A Vietnami Nagydíj viszont kikerült a versenynaptárból.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu/MTI
Autó

A csapatok költségvetése fenntartható kell, hogy maradjon, de a sztársportolók is jogosan kérhetnek magas fizetést – ez az alapdilemmája a Forma-1 bértárgyalásainak.




Sport

Stábtagok fertőződtek meg.