A villámrajtjairól híressé vált japán sportkocsi nem bírta, hogy álló helyzetben sokáig nyaggatják.

A Covid-19 miatt Londonban is  kijárási korlátozások léptek életbe, amelynek előestéjén még több száz autó gyűlt össze egy utolsó találkozóra. 

Ezen vett részt az a Nissan GT-R is, amelyet a sofőr kissé túl sokáig túráztatott és a sportkocsi lángra kapott a hőségtől. A jelenlévő nézők azonnal megpróbálták eloltani a tüzet minden rendelkezésre álló eszközzel. Vizes palack, kabát mindent bevetettek, majd a hátsó lökhárítót is letépték, hogy közelebb kerüljenek a tűzhöz.





A tüzet végül csak akkor sikerült eloltani, amikor valaki végre megérkezett egy tűzoltó készülékkel.

A Nissan GT-R-ben, amelyet szokás Godzillának is nevezni – igaz hivatalosan csak az R32-s szériát – jelenleg is egy 3.8 literes biturbó V6-as erőforrás van 570 lóerővel alapból, illetve 637 Nm-es nyomatékkal.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát. 



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!