Kis híján balesetet okozott a férfi, mikor megpróbált meglépni a rendőrök elől.

A kijárási korlátozás alatt, jogosítvány nélkül, ittasan menekült autójával egy 30 éves férfi egy borsodi kisvárosban szombat hajnalban ? számolt be az ügyészség az oldalán. A férfi akkor lépett a gázra, amikor rendőrök megpróbálták megállítani. A hatóság szerint a férfi ráhúzta a kormányt a rendőrökre, akik az ütközést csak úgy tudták elkerülni, hogy lefékeztek és az útpadkán álltak meg.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség szombaton gyanúsítottként hallgatta ki a büntetett előéletű férfit és elrendelte őrizetét. Az ügyészség szerint a férfit közlekedési szabálysértések miatt korábban már többször elmarasztalták, jogosítványa sosem volt, ennek ellenére állítása szerint gyermekkora óta rendszeresen vezetett.

Az ügyészség indítványt tett a férfi letartóztatására, amiről a bíróság kedden fog dönteni.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Élet+Stílus

Egyiküknek sem volt jogosítványa, de mindketten ittak, s így ültek be az autóba. Utána pedig magyarázkodtak ? rövid rendőrségi történet egy daruszentmiklósi és egy dunaegyházi fiatalemberről.



hvg.hu
Autó

Az első alkalommal elvették a jogosítványát, ám ez nem akadályozta a vezetésben.