Egészen abszurd szállítást sikerült megörökíteni.

Gyakran lehet látni cifra rakományokat autókon, és olyan is előfordult, hogy kabrióban vittek egy bivalyt, de az is megéri a kiemelt helyet, amit erre a kis Fiat Seicentóra építettek fel.

A lengyelországi Bielsko-Biała közelében – ami eddig inkább arról lehette ismert, hogy itt gyártottak a Kispolszkikat évtizedekig – fotóztak le egy kocsit, amelyen a csomag nagyobb volt, mint az autó. Az autóról készült fényképét először a Facebookra posztolták ki. Útközben az autó persze annyira feltűnő volt, hogy többen is lefotózták.


Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

 A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A sárga színű robogó a pesti hídfőhöz közel kapott lángra.hvg.hu
Autó

Helyenként 230 km/h-val száguldott a rendőrségi sportkocsi.