Egy BMW-t kötött el az autózáshoz, amivel karamboloztak és többen súlyosan megsérültek.

A paksi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát a police.hu tájékoztatása szerint, amelyet egy izsáki fiúval szemben indítottak. Az eljárás során kiderült, hogy a 15 éves sofőr unokatestvére szüleinek autóját engedély nélkül vitte el a balesetüket megelőzően. 




A BMW-vel nagy sebességgel Dunaföldvár belterületén haladtak még tavaly október 19-én a késő esti órákban, majd egy autóbuszöböl magasított padkájának hajtottak. A kocsi hátsó kereke kitörött az ütközéstől, és az autó irányíthatatlanná vált, nekiütközött egy villanyoszlopnak, valamint két parkoló személygépkocsit ? egy Suzukit és egy Mazdát ? is összetört.




 Az autót a 15 éves izsáki fiú vezette, ? akinek még nem is lehetett jogosítványa ? utasai pedig 13 és 15 év közötti fiatalok voltak. A járműben senki nem használta a biztonsági övet. A fiúnak nem csak a baleset miatt kell majd felelnie, hanem az engedély nélküli vezetés miatt is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.



A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

Akit 50-es táblánál 71 km/h-s tempóval bemérnek, egy hónapra elbúcsúzhat a vezetői engedélyétől. Meglehetősen felháborodtak a németek.



hvg.hu
Autó

Az alapvető KRESZ-szabályokkal a legtöbben tisztában vagyunk, de mi a helyzet a trükkösebbekkel, amelyek parkolásra, elsőbbségadásra, vezetés közbeni mobilhasználatra és zöld rendszámos autókra vonatkoznak?