Róma egyik lakótelepén őrült meg egy külföldi és módszeresen végigverte a kocsikat.

Egy büntetlen előéletű negyvenegy éves egyiptomi férfi vonult végig szerdán éjfél után a római Tuscolano kerületben egy lakótelep parkolójában és egy vasrúddal módszeresen betörte minden útjába eső kocsi ablakát. A lakók az ablakból filmezték a pár perces jelenetet, és kiabálva próbálták leállítani. A Corriere beszámolója szerint a férfi a leérkező lakókat is megkísérelte bántalmazni a bottal, végül a rendőrök érkezésével nyugodott le, őrizetbe vették. A férfi nem volt bekábítószerezve, és ittas sem volt. Összesen ötvenhat kocsit rongált meg, több tízezer eurós kárt okozva.
Ha a videó nem indul, ide kattintva megnézheti.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!