Amíg a tulaj távol volt, hatalmas eső esett, de sikerült száraz lábbal megúsznia a helyzetet.

Az egyik legérdekesebb dolog a Tesla Autopilotjában a Smart Summon funkció, aminek lényege, hogy a kocsit néhány méteres távolságról is irányítani lehet telefonról. Kreatívan használta ezt a funkciót Miami Beachen egy sofőr, akinek Model Y-ja egy idő közben kialakult hatalmas víztócsában parkolt.

A Tesla Smart Summon funkciójával elég volt távolról aktiválni az autó fedélzeti rendszerét, és odébb állni vele.

Ilyesmire a Tesla Autopilot 7.1-es verziójának kiadása óta van lehetőség, de jelenleg már egy második, még kifinomultabb verzióban érhető el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!


hvg.hu
Autó

A Lotus bemutatta a 2 millió dolláros, teljesen elektromos Evija hiperautójának prototípusát, amely egy versenypályán száguldott.hvg.hu
Autó

Van olyan ország, ahol 600 százalékkal nőtt a drága alkatrészek lopási statisztikája.