Mobilon megváltható a jegy a HUNGEXPO CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállításcsokorra és a BKK járataira egyben

általa megosztva admin
Kategória:


Mobilon megváltható a jegy a HUNGEXPO CONSTRUMA / OTTHONDesign kiállításcsokorra és a BKK járataira egyben

Budapest, 2020. október 7. ? Először van lehetőség a Mobiljegy alkalmazásban ? pilotprojekt keretében ? kombinált belépőt vásárolni az október 7. és 11. közötti CONSTRUMA kiállításcsokorra, mellyel a BKK-járatokat is igénybe tudjuk venni a vásárlást követő 24 órában.

A rendezvény közönségnapjaira október 9-től kétféle jegytípus érhető el Mobiljegy alkalmazásban, a CONSTRUMA belépőjegy + 24 órás jegy menüpontban:

  1. Construma hétvégi diák/nyugdíjas belépőjegy + Budapest 24 órás jegy (2 650 Ft)
  2. Construma hétvégi belépőjegy + Budapest 24 órás jegy (3150 Ft).

A jegyek az érvényességi időszak alatt egyszeri belépési lehetőséget biztosítanak a HUNGEXPO területén 2020. október 9-én, pénteken 14 órától, október 11-én, vasárnap 17 óráig a CONSTRUMA kiállításcsokorra.

A jegy megvásárlásával kapcsolatos hasznos tudnivalók:

  1. A Budapest 24 órás jegy a vásárlás kezdő időpontjától (nap, óra, perc) számított 24 órán át érvényes.
  2. A jegy leghamarabb 2 perccel a sikeres vásárlás után érvényes a mobiljegyhez hasonlóan, így visszaváltásra is csak a vásárlást követő 2 percen belül (az érvényesség kezdetéig) van lehetőség.
  3. Jegyellenőrzéskor a bérlethez tartozó jegykódot kell az ellenőr részére megmutatni.
  4. Metróállomáson és elsőajtós felszállási rendben közlekedő autóbuszon, trolibuszon a kihelyezett kód beolvasását követően a megjelenő animált képet kell bemutatni.
  5. A mobiljegy csak aktív internetkapcsolattal vehető igénybe.
  6. A jegyek elővételben nem vásárolhatók meg, nem cserélhetők, és nem ruházhatók át, visszaváltásra csak az érvényesség kezdetéig van lehetőség.
  7. A kedvezményes jegy igénybevételének feltétele a CONSTRUMA kiállításcsokorra való belépéskor a diák vagy nyugdíjas igazolvány bemutatása.

Bízunk benne, hogy a közlekedési szolgáltatást is biztosító belépőjegy megvásárlásával kényelmes és nyugodt időtöltést biztosítunk a rendezvény látogatóinak.

Jó utazást és kellemes időtöltést kívánunk!

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).