Bővül és megbízhatóbbá válik a III. kerületi Aranyvölgy utca térségének kiszolgálása a csúcsidőszakokban

általa megosztva admin
Kategória:


Bővül és megbízhatóbbá válik a III. kerületi Aranyvölgy utca térségének kiszolgálása a csúcsidőszakokban

Bővebb és megbízhatóbb szolgáltatást kínál 2020. augusztus 20-tól a III. kerületi Aranyvölgy utca mentén lakók számára a BKK és a VOLÁNBUSZ. A VOLÁNBUSZ elővárosi menetrendi változásaihoz kapcsolódóan a 10-es út térségében a 218-as, valamint a VOLÁNBUSZ új, 848-as jelzésű járata együttesen az eddiginél sűrűbb közlekedéssel szolgálja ki a térséget a hétköznapi csúcsidőszakokban.

Augusztus 20-tól a forgalmasabb időszakokban a jelenleginél is sűrűbb közlekedést biztosít a 218-as busz a VOLÁNBUSZ új, 848-as jelzésű járatával együtt az Aranyvölgy utca környezetében lakók számára. A 848-as járat a Flórián tér és Üröm vasúti megállóhely között a 218-as útvonalával megegyezően mindkét irányba az Aranyvölgy utcán át közlekedik, így ezen a szakaszon a jelenleginél sűrűbb kiszolgálást, valamint a Göncz Árpád városközpontot elérve közvetlen metrókapcsolatot is biztosít az Aranyvölgy utca térsége számára. A Budapest?Üröm?Pilisborosjenő vonalon közlekedő autóbuszok elkerülik a 10-es úton a reggeli csúcsban tapasztalható közúti torlódásokat, így a 218-assal közösen megbízhatóbb kiszolgálást biztosítanak a Budapesten belüli, az aranyvölgyi és külső Bécsi út menti lakóterületeken. Az új VOLÁNBUSZ járat Budapest közigazgatási határán belül Budapest-bérlettel igénybe vehető.

A 10-es út környéki településeket érintő elővárosi buszok menetrendi fejlesztéséhez kapcsolódóan ? a szolgáltatók közötti együttműködés további eredményeként ? Solymáron bővül a környéki 5 km-es bérlet (?Solymár? felirattal) érvényessége a VOLÁNBUSZ egyes elővárosi járatain is. Az érintett vonalakkal kapcsolatban további információ a VOLÁNBUSZ honlapján olvasható:

https://www.volanbusz.hu/hu/hirek/hir/35589.

 

Budapest, 2020. augusztus 19.
Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).