Változás a 3-as és a 69-es pótlóbusz, valamint az 5-ös és 973-as buszjárat közlekedésében villamospálya-javítás miatt

általa megosztva admin
Kategória:


A 3-as villamos vonalának felújítása óta keletkezett hibák garanciális javítását végzik az Erzsébet királyné útján július 13-tól, hétfőtől augusztus 9-ig, vasárnapig. A villamosközlekedés ezen a vonalszakaszon a Bosnyák téri felújítási munkák miatt jelenleg szünetel, az arra közlekedő buszjáratok ? értve ez alatt a 3-as és a 69-es pótlóbuszt is ? közlekedésében azonban kisebb változásokra kell számítani.

3-as és 69-es villamospótló busz

Július 13-a, hétfő és augusztus 9-e, vasárnap között a Szugló utca / Nagy Lajos király útja felé tartó 3-as és az Újpalota felé közlekedő 69-es pótlóbusz módosított útvonalon közlekedik a Mexikói út és a Róna utca között, ezért nem érinti az Erzsébet királyné útja, aluljáró és a Laky Adolf utca megállót. A 69-es pótlóbusz július 13-a, hétfő és 31-e, péntek között a kereszteződés előtt, a villamosperon mellett levő Nagy Lajos király útja / Czobor utca megállóban sem áll meg. A pótlóbuszokra a módosított útvonalon a Kassai téren, a 32-es busz megállójában lehet felszállni.

Július 27-e, hétfő és augusztus 9-e, vasárnap között a Mexikói út felé tartó pótlóbuszok Laky Adolf utca megállóját a gyalogosátkelő elé, az Erzsébet királyné útja, aluljáró megálljót pedig a Mexikói útra, az Erzsébet királyné útja kereszteződése utánra helyezik át.

5-ös és 973-as busz

Július 13-a, hétfő és 31-e, péntek között az Újpalota felé tartó 5-ös és a 973-as busz Nagy Lajos király útja / Czobor utca megállóját a kereszteződés után, az Erzsébet királyné útja 43/e elé helyezik át.

Az 5-ös és a 973-as busz Újpalota felé július 13-a, hétfő és augusztus 9-e, vasárnap között módosított útvonalon közlekedik a Mexikói út és a Róna utca között, ezért nem érinti a Laky Adolf utca megállót. A buszjáratra az Erzsébet királyné útja, aluljárónál a Mexikói úton az Erzsébet királyné útja kereszteződése előtt, ezt követően a Kassai téren a 32-es busz megállójában lehet felszállni. A 973-as busz ugyanebben az időszakban megáll a Mexikói úti villamosvégállomás mellett is.

Július 27-e, hétfő és augusztus 9-e, vasárnap között a Mexikói út felé tartó 5-ös és 973-as útvonala is változik: a buszok Laky Adolf utca megállóját a gyalogosátkelő elé helyezik át.

Budapest, 2020. július 10.

Budapesti Közlekedési Központ

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.