Az ügye bíróság elé került, végleg eltilthatják a vezetéstől.

A Pécsi Járási Ügyészség vádat emelt egy fiatal férfival szemben, aki számos közlekedési bűncselekményt követett el. A 20 éves férfi, akinek nincs jogosítványa, tavaly novemberben Pécsen egy lámpás kereszteződésben szóban megfenyegette a mellette haladó gépkocsi vezetőjét, majd egy hosszú bottal is jelezte, hogy szét fogja verni annak kocsiját.

Miután elindultak, a vádlott a másik autó mellé kormányozta a furgonját és a sértett csak egy hirtelen fékezéssel és félrekormányzással tudta elkerülni a karambolt.

No Title

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt “Pécsett, az 57-es út és a Siklósi út találkozásánál, 2023.11.22-én, reggel 7:21-kor. (a kamera órája nem állt át téli időszámításra) A piros lámpánál Volkswagen kisteher sofőrje az ablakon kihajolva egy bottal hadonászott a Skodás felé, majd néhányszor rácsapott az autó elejére.

Az incidens után a fiatal férfi továbbra is figyelmen kívül hagyta az eltiltását és Pécsen megint vezetett, majd egy közlekedési baleset részese lett, amelyben anyagi kárt okozott.

A vádlott férfi, akinek több ilyen ügye is van, letartóztatásba került, vele szemben szabadságvesztés és végleges hatályú járművezetéstől eltiltás kiszabását indítványozta az ügyészség.