A Corolla szabadidő-autó kivitele megkapta első komolyabb ráncfelvarrását.

A Toyota 2020 júliusában elsőként Thaiföldön mutatta be a minden előzmény nélküli vadonatúj Corolla Crosst, mely általunk is alaposan letesztelt és Magyarországon 2022 őszén debütált kompakt crossovernek most szintén Thaiföldön debütált a ráncfelvarrt változata.
Így fest a jelenleg nálunk kapható Corolla Cross
És ilyen a Thaiföldön debütált új verzió

A modernizált hűtőrácsú és fényszórójú Corolla Cross öt új színben, így többek közt Cement Gray Metallic fényezéssel és sportos hangulatú GR Sport kivitelben is rendelhető.
Az elektromos mozgatású rolóval sötétíthető hatalmas panoráma üvegtetős modell műszerfalán egy 12,3 colos digitális műszeregység és egy 10,1 colos infotainment érintőkijelző található, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto támogatás, az USB-C portok és a továbbfejlesztett vezetéstámogató rendszerek.Egyelőre nem tudni, hogy a faceliftes Corolla Cross mikor érkezik meg Európába. Az aktuális kivitelt jelenleg 12,4 millió forintos alapáron jegyzik Magyarországon, mely összeg ellenében egy 140 lovas 1,8 literes hibrid vezethető haza.

A másik végletet a 197 lóerőes 2 literes hibrid jelenti, mely összkerék-hajtással és csúcsfelszereltséggel 17,9 millió forintba kerül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.