Index – Belföld – Ungár Péter: Karácsony Gergely elviszi a balhét mindenki helyett

általa megosztva admin
Kategória:


„Walter Katalinnak a kijelentése […]tökéletesen rámutat arra, milyen lelkületű és világnézetű emberek irányítják a fővárost Karácsony Gergely vezetése alatt” – kezdte a posztját Ungár Péter. Szerinte Karácsony egy olyan pártközösséget képvisel, amely alapvetően baloldali alapokkal rendelkezik, az ilyenekben pedig 

a közösségi közlekedés esetében semmilyen spórolás nem megengedhető.

Jó döntésnek tartja a járatritkítások visszavonását, de úgy véli, Karácsonynak már a előterjesztésnél tudni kellett volna, hogy a fejére nőtt tanácsadók, cégvezetők és háttéremberek a „neoliberális szemléletet akarják a közösség érdekei felé helyezni”.

Ungár szerint nem tesz jót a főpolgármesternek, hogy

folyamatosan elviszi a balhét mindenki helyett, noha a politikai felelősség egyértelműen az övé.

Kitért arra is, hogy ha egy Fideszes államtitkár hasonlította volna egy levágandó pulykához a budapesti embereket, akkor a „köztársasági erők már rituálisan felgyújtották volna magukat az államtitkár lemondását követelve”.

Aki tagadja a járatritkítások tényét és levágandó pulykaként beszél a budapestiekről, az nem Orbán Viktorral folytat ádáz küzdelmet, hanem a valósággal. A valóság pedig, Orbán Viktorral ellentétben, mindig győzedelmeskedik.

 – zárta gondolatait az LMP társelnöke.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.