Mint írta, más meg sem állt megnézni, hogy mindenki jól van-e.

Zuglóban, a Nagy Lajos király útján, az Egressy út első lámpás kereszteződésében, az Örs vezér tér felé vezető oldalon egy opeles pilóta a tilos jelzés ellenére átvágott a sorok között és a kötött pályán haladó 3-as villamos elé hajtott. „A villamos nem kérdezett, és elhajította a szabálytalankodó sofőrt és az autóját az utasával egyetemben” – írták a Bp-i Autósok közössége oldalán megjelent videóhoz.

Szerencsére senki sem sérült meg, sem az autóban lévők, sem pedig a villamoson utazók. Hozzáteszi az autós, hogy bosszantó és szomorú az esetben, hogy rajta kívül senki nem állt meg és nem nyújtott segítséget, nem kérdezték meg, hogy megsérült-e valaki.

Ráadásul, mint írja az egész incidens margójára: „Miután meggyőződtem, hogy mindenki rendben van, félreálltam és visszamentem jogkövető magyar állampolgárként tanúskodni, addig a zuglói közteresek megbüntettek, mert nem váltottam parkolási jegyet” – fűzte a sajnálatos esethez.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.HVGA Pártoló tagsághoz csatlakozó olvasóink az anyagi támogatásukért a sokszínű, független és tényszerű tájékoztatás mellett még számos előnyt is élvezhetnek.

Tagsági szintedtől függően többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • exkluzív heti összefoglalót küldünk a világ érdekességeiről;
  • betekintést nyerhetsz a HVG munkájába, találkozhatsz a szerzőinkkel;
  • részt vehetsz a legújabb filmek premier előtti vetítésein, különféle rendezvényeken;
  • kedvezménnyel vásárolhatsz HVG-könyveket, kiadványokat;
  • olvashatod a hvg360 digitális hírmagazint.