A balesetek mellett felújítások, hóátfúvások és fakidőlések nehezítik a közlekedést.

Az M4-es autópálya Törökszentmiklós felé vezető oldalán, a 72-es kilométernél kigyulladt egy pótkocsi, az autókat a rendőrség letereli a sztrádáról – közölte az Útinform csütörtök délután.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé a 6-os főúti csomópontnál a rézsűt javítják. Ezért a 13-as kilométernél két sávra szűkül az út, a torlódás 5 kilométeres.

Az M3-as autópályán Bag térségében, a Nyíregyháza felé vezető oldalon szalagkorlátot javítanak a 39-es kilométernél, itt a svlezárás miatt 3 kilométeres torlódás alakult ki.

A 4-es főúton, Nyíregyháza közelében az M3-as autópálya csomópontjánál két személyautó karambolozott. A 167-es kilométernél félpályás az útzár.

A 81-es főúton Sárkeresztesnél, a 11-es kilométernél egy teherautó műszaki mentése miatt teljes szélességében lezárták az utat.

A 11-es főút Szentendre és Leányfalu közötti szakaszán csőtörés miatt a fél útpályát lezárták. A Boldogtanyai út és a Vadrózsa utca között a 25-ös kilométernél, valamint a 23-as kilométernél a Barackvirág utca közelében a forgalmat, jelzőlámpa, valamint jelzőőr irányítja.

Emellett a Komárom-Esztergom megyei Tardos és Bikolpuszta közötti útszakaszt kisebb hóátfúvások miatt, a Budakalászt, Dobogókőt és Esztergomot összekötő utat a 21-es és a 33-as kilométer között fakidőlések miatt zárták le.HVGA Pártoló tagsághoz csatlakozó olvasóink az anyagi támogatásukért a sokszínű, független és tényszerű tájékoztatás mellett még számos előnyt is élvezhetnek.

Tagsági szintedtől függően többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • exkluzív heti összefoglalót küldünk a világ érdekességeiről;
  • betekintést nyerhetsz a HVG munkájába, találkozhatsz a szerzőinkkel;
  • részt vehetsz a legújabb filmek premier előtti vetítésein, különféle rendezvényeken;
  • kedvezménnyel vásárolhatsz HVG-könyveket, kiadványokat;
  • olvashatod a hvg360 digitális hírmagazint.