A havazás miatt egymást érik a balesetek.

A téli időszakban a havat a kotrógép a karókkal elválasztott biciklisávra tolja – jegyezte meg Facebook posztjában Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértő annak nyomán, hogy egy biciklis majdnem összetörte magát, miután megcsúszott az Üllői úti havas kerékpárúton.

Attól eltekintve, hogy biciklizni valóban nem éppen életbiztosítás ilyenkor, Kőrősi Koppány a videó kapcsán leginkább arra buzdít, igazán le kellene már váltani Karácsony Gergelyt.
Kőrösi Koppány szerint ezen a felvételen is látható, hogy az „átabotában megtervezett”, és silány minőségben kivitelezett biciklisávok csak arra jók, hogy a dugókat növelhessék, és a főpolgármester elmondhassa, hogy csinál valamit.

A bejegyzése végén arra is kitér, hogy Wintermantel Zsolttól, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetőjétől kapta ezt a videót.

A téli időjárás miatt egyébként is egymást érik a balestek. A fővárosban, az ország útjain és a MÁV-nál is akadnak gondok a közlekedésben. A hóhelyzetről itt olvashatja híreinket.HVGA Pártoló tagsághoz csatlakozó olvasóink az anyagi támogatásukért a sokszínű, független és tényszerű tájékoztatás mellett még számos előnyt is élvezhetnek.

Tagsági szintedtől függően többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • exkluzív heti összefoglalót küldünk a világ érdekességeiről;
  • betekintést nyerhetsz a HVG munkájába, találkozhatsz a szerzőinkkel;
  • részt vehetsz a legújabb filmek premier előtti vetítésein, különféle rendezvényeken;
  • kedvezménnyel vásárolhatsz HVG-könyveket, kiadványokat;
  • olvashatod a hvg360 digitális hírmagazint.