A BMW X6 sofőrje két gyalogost gázolt el a zebrán kedden, majd pedig segítségnyújtás nélkül távozott.

Szerda reggel írtunk arról, hogy kedden késő délután cserbenhagyásos gázolás történt Solymáron.

Azóta kiderült, hogy a korábbi híradásokkal ellentétben nem egy, hanem két sérültje volt a teljes útzárral járó balesetnek, és a rendőrség két felvételt is kiadott a gázoló járműről.
A második generációs BMW X6-ot 2014-2019 között gyártották

„Az ismeretlen sofőr WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autójával közlekedett 2023. december 5-én 17 óra 46 perckor Solymár Rózsika úton. Egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, ahol két, az úttesten szabályosan átkelni szándékozó nőnek nem adta meg az elsőbbséget és elütötte őket, mindketten megsérültek.” – áll a rendőrség közleményében.

A wiesbadeni forgalmi azonosítójú jármű bal oldala megrongálódott, visszapillantó-tükre letört. A rendőrség az autós mielőbbi azonosítása és elfogása miatt kéri az állampolgárok segítségét – a 06/80-555-111-es telefontanú zöldszámon, illetve a 112-es központi segélyhívón várják a bejelentéseket.
Csapott hátú sportterepjáró

Ha máskor is értesülni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.HVGA Pártoló tagsághoz csatlakozó olvasóink az anyagi támogatásukért a sokszínű, független és tényszerű tájékoztatás mellett még számos előnyt is élvezhetnek.

Tagsági szintedtől függően többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • exkluzív heti összefoglalót küldünk a világ érdekességeiről;
  • betekintést nyerhetsz a HVG munkájába, találkozhatsz a szerzőinkkel;
  • részt vehetsz a legújabb filmek premier előtti vetítésein, különféle rendezvényeken;
  • kedvezménnyel vásárolhatsz HVG-könyveket, kiadványokat;
  • olvashatod a hvg360 digitális hírmagazint.