Lehet, hogy nagyon kemény a scifi pickup, de azt próbát semmi sem helyettesíti, amikor a parkolóban nekicsapják a bevásárlókocsit.

A Tesla Cybertruck érkezése a standardizált autók között tényleg egy kisebb szenzáció. Annyira más, mint a többi jármű, hogy évekig csak viccnek tűnt, hogy valóban lesz belőle valami. Elon Musk végül gyártásba küldte és már meg is érkeztek az első példányok egy-két tulajdonoshoz. A 60 ezer dolláros és csupasz fémkarosszériás autó pedig azóta is folyamatos figyelem alatt áll, milyen is valójában.

Tesztelték már, milyen erős, hogyan gyorsul, a Cybertruck külső váza pedig elvileg nagy szilárdságú, festék nélküli rozsdamentes acél, a szélvédői ellenállnak a legvadabb jégesőnek is. Ez mind nagyon szép, de a Carwow csapata azt is kipróbálta, mennyire bírja majd a napi gyűrődést. Egy áruház parkolójában egy üres bevásárlókocsit, majd egy jó nehezet is, ahogy kell, nekilöktek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.HVGA Pártoló tagsághoz csatlakozó olvasóink az anyagi támogatásukért a sokszínű, független és tényszerű tájékoztatás mellett még számos előnyt is élvezhetnek.

Tagsági szintedtől függően többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • exkluzív heti összefoglalót küldünk a világ érdekességeiről;
  • betekintést nyerhetsz a HVG munkájába, találkozhatsz a szerzőinkkel;
  • részt vehetsz a legújabb filmek premier előtti vetítésein, különféle rendezvényeken;
  • kedvezménnyel vásárolhatsz HVG-könyveket, kiadványokat;
  • olvashatod a hvg360 digitális hírmagazint.