Az autóbolond színész 2013 novemberének utolsó napján szenvedett halálos balesetet egy sportkocsiban.

Paul Walker a Halálos iramban filmek egy főszereplőjeként lett igazán ismert, majd alig 40 évesen életét vesztette egy autóbaleseteben. Egy barátja Porsche Carrera GT-jét próbálták ki, és nekicsapódtak egy közlekedési lámpának, majd egy fának, az autó pedig kigyulladt. A tragédiában a barátja, a kocsit vezető Roger Rodas pénzügyi tanácsadó is elhunyt.

Walker lánya, Meadow csupán 15 éves volt a tragédia idején. Most, amikor a színész 50. születésnapja lett volna, megható módon emlékezett meg apjáról egy eddig nem látott videó kíséretében: „Tíz év nélküled… Örökké szeretni foglak.”

A színészről megemlékezett barátja, Vin Diesel is, aki az oltár elé vezette Meadow-t az esküvőjén. Diesel azt írta, hogy egy dalt hallgatott és közben Walkerre gondolt, aki biztosan a mennyországban száguldozik egész nap.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.HVGA Pártoló tagsághoz csatlakozó olvasóink az anyagi támogatásukért a sokszínű, független és tényszerű tájékoztatás mellett még számos előnyt is élvezhetnek.

Tagsági szintedtől függően többek között az alábbiakat kínáljuk:

  • exkluzív heti összefoglalót küldünk a világ érdekességeiről;
  • betekintést nyerhetsz a HVG munkájába, találkozhatsz a szerzőinkkel;
  • részt vehetsz a legújabb filmek premier előtti vetítésein, különféle rendezvényeken;
  • kedvezménnyel vásárolhatsz HVG-könyveket, kiadványokat;
  • olvashatod a hvg360 digitális hírmagazint.