Index – Belföld – Megbénulhat a fővárosi közlekedés a Magyarország–Montenegró labdarúgó mérkőzés miatt

általa megosztva admin
Kategória:


Vasárnap 13 órától a Puskás Aréna környékén számos közlekedési változásra és lezárásra kell számítani a Magyarország–Montenegró labdarúgó mérkőzés miatt.

A BKK felhívta a figyelmet, hogy az aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért kérik, hogy a járataikat igénybe véve közelítésék meg a helyszínt. A mérkőzés előtt és után a megszokottnál sűrűbben közlekedik az M2-es és M4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A Puskás Aréna megközelítése

A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni. A stadion gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető.

A BKK járatait igénybe véve a stadionba az alábbi módokon juthatunk el:

  • A belváros felől az M2-es vagy az M4-es metróval a Keleti pályaudvar állomásnál leszállva, majd a Verseny utcán és a Dózsa György úton át gyalog.
  • Az Örs vezér tere felől az M2-es metróval a Puskás Ferenc Stadion állomásnál leszállva, majd a Kerepesi úton és a Dózsa György úton át gyalog.
  • Az 1-es villamossal utazóknak a Stefánia úti kapuk (IX., X., XIII.) az Egressy út / Hungária körút megállóhelytől az Egressy úton keresztül gyalog, a Dózsa György úti kapuk (III., VI.) a Puskás Ferenc Stadion M megállóhelytől a Kerepesi úton és a Dózsa György úton át gyalog.
  • A Thököly úton közlekedő autóbuszokkal a Dózsa György úti kapuk (III., VI.) a Reiner Frigyes park megállónál leszállva, majd gyalog a Dózsa György úton át érhetők el, a Stefánia úti kapuk (IX., X., XIII.) pedig a Stefánia út / Thököly út megállóhelytől gyalog a Stefánia úton.

Lezárások

Várhatóan lezárják

  • 12 és 18 óra között a Verseny utcát és az Istvánmezei utat,
  • 14 és 17:30 óra között a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, valamint az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, valamint
  • 16:30 és 17:30 között a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között.

Közlekedési változások

12 és 18 óra között az alábbi közösségi közlekedési változások lépnek életbe:

  • A mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul az M2-es és az M4-es metró, valamint az 1-es villamos.
  • A Thököly úton közlekedő buszok mindegyike megáll a Reiner Frigyes park és a Thököly út / Stefánia út megállóhelyen.
  • A 30-as autóbusz mindkét irányban a Thököly úton közlekedik, nem érinti a Verseny utcai megállót.

Várhatóan 16:30 és 17:30 között lezárják a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, ekkor a 75-ös trolibusz mindkét irányban az Ajtósi Dürer sor – Hungária körút útvonalon terelve közlekedik, valamint a 77-es trolibusz módosított útvonalon, a Stefánia út helyett a Hungária körúton jár.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.