Index – Belföld – Karácsony Gergely: A főpolgármester egyetlen barátja vagy rokona sem lett milliárdos

általa megosztva admin
Kategória:


„A miniszterelnök legutóbb akkor foglalkozott Budapesttel, amikor egy tollvonással kikukázott egy sor fővárosi állami beruházást, amelyeket a kormánya korábban megígért, és amelyek előkészítésére milliárdokat költöttek el. Illetve most, amikor a kormánypropaganda hazugságait szajkózta” – írja közösségi oldalán a főpolgármester.

Karácsony szerint a valóság az, hogy a kormánypárti média csak az állami területeket találja a legelhanyagoltabbnak Budapesten.

És hiába állnak a közpénzmilliárdokból fizetett papagájok a piros lámpánál álló autók kimerevített képe előtt, Budapesten a fideszes városvezetés után csökkent a dugók mértéke. A vasúti közlekedés romokban, míg a főváros üzemelteti Európa egyik legjobb városi közlekedési rendszerét. Soroljam még? Egy dologban persze rosszabbul teljesítünk. A főpolgármester egyetlen barátja vagy rokona sem lett milliárdos az elmúlt években.

– írja friss bejegyzésében Karácsony Gergely.

Úgy látja, hogy Budapest sokkal jobban kezelte a koronavírus-járványt és az energiakrízist is, mint a kormány. Úgy véli, hogy miközben a vasúti közlekedés romokban, a főváros üzemelteti Európa egyik legjobb közlekedési rendszerét. 

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.