Index – Belföld – Hétfőn és kedden nem érdemes Németországba vonatozni

általa megosztva admin
Kategória:


A közlekedés csaknem valamennyi formáját ellehetetlenítő munkabeszüntetés várható március 27-én, hétfőn Németországban több szakszervezet közös sztrájkfelhívása szerint. Ez pedig a Németország felé induló és az onnan érkező nemzetközi vonatokat is érinti – közölte a Mávinform szombaton az MTI-vel. Kiemelték:

a német vasúttársaság az utazások elhalasztását javasolja.

A Deutsche Bahn (DB) szerint a hétfői 24 órás munkabeszüntetés miatt a vasúti hálózaton a távolsági és regionális forgalomban jelentős fennakadásokra, hosszabb utazási időkre kell számítani.

Arra is kitértek, hogy a már korábban, március 23-ig megváltott, hétfőre vagy keddre Németországba, illetve a visszaútra szóló menetjegyek díjmentesen visszaválhatók vagy április 4-ig a jegyen feltüntetett viszonylatban felhasználhatók.

A menetjegy visszaváltását vagy más időpontra érvényesítését a nemzetközi jegypénztárakban, az elektronikusan vásárolt jegyeknél az informacio@mav-start.hu címen intézhetik az utasok.

A Németország felé utazóknak érdemes tájékozódniuk a DB honlapján (www.bahn.de/service/fahrplaene/aktuell). Ezen felül az aktuális helyzetről információt kaphatnak a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatánál a +36 (1) 3 49 49 49-es telefonszámon – olvasható a Mávinform oldalán.

Translate ?