Index – Belföld – Óriási a torlódás Galyatetőn, változik a buszos közlekedés

általa megosztva admin
Kategória:


Aki távolsági tömegközlekedéssel kíván eljutni ából bébe, annak most érdemes figyelemmel követni a Voláninform közösségi oldalát, mert ha télen leesik a hó, előfordulhatnak közlekedési nehézségek, amelyek miatt módosulhat ideiglenesen a menetrend.

Ma például a kialakult forgalmi torlódás miatt a 3655-ös busz Gyöngyös–Mátraháza–Kékestető-Mátraszentimre vonalon közlekedő Volán-járatai nem érintik a Galyatető, Kodály Zoltán sétány megállóhelyet. Az 1044-es busz Fallóskút–Mátraszentimre–Mátraháza–Gyöngyös–Budapest vonalon közlekedő járatai sem érintik Galyatető, Kodály Zoltán sétány megállóhelyet.

Ugyanezen okok miatt a 860-as busz Pomáz–Pilisszentkereszt–Dobogókő, valamint a 862-es busz Pomáz–Pilisszentkereszt–Dobogókő–Pilisszentlélek–Esztergom vonalon közlekedő járatai megnövekedett menetidővel, illetve a Dobogó, Pilis üdülő; MANRÉZA; Dobogókő, hegytető megállóhelyek érintése nélkül közlekednek. 

Korábban beszámoltunk arról, hogy több vármegyét is ellepett a hó vasárnap, ez okozza a forgalmi változásokat. A fent felsorolt helyek mellett a budapesti Normafánál is fennakadásokra lehet számítani. 

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.