Index – Belföld – Finn módszerrel ellenőrizték a közlekedőket a nyírbátori rendőrök

általa megosztva admin
Kategória:


A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt drónt is bevetettek, melynek segítségével a levegőből is figyelték a közlekedőket annak érdekében, hogy kiszűrjék a forgalomból azokat a járművezetőket, akik haladás közben figyelmen kívül hagyják a közúti közlekedés szabályait – közölte a rendőrség.

A rendőrök 29 esetben intézkedtek közlekedési szabálysértések elkövetése miatt, valamint közel 800 járművezetőt ellenőriztek, közülük egy bizonyult ittasnak, akivel szemben – a vezetői engedély helyszíni elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak büntetőeljárást.

Az ellenőrzésekkel a rendőrség a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelését és a közúti közlekedési balesetek számának csökkentését célozza. A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsa be.

Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök pedig életet menthetnek! Ne feledjék, megfelelő körültekintéssel, és a sebesség helyes megválasztásával a közúti tragédiák megelőzhetők – emlékeztetett közleményében a rendőrség.

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.