Index – Belföld – Csőtörés miatt torlódik a forgalom a 10-esen, de máshonnan is nagy kihívás megközelíteni a fővárost

általa megosztva admin
Kategória:



Csőtörés miatt alakult ki torlódás a 10-es főúton a solymári körforgalom előtt. A 14-es kilométernél a főváros felé vezető sáv nem járható. Víz és törmelék van a burkolaton, ezért nagyon lelassult a közlekedés, Budapest felé már egy kilométeres a torlódás – olvasható az Útinform szerda reggeli jelentésében.

Máshol sem zökkenőmentes a haladás: baleset történt az 51-es főúton Dunaharasztitól délre, a 19-es kilométernél egy személygépkocsi kerékpárost gázolt. A félpályás lezárásnál rendőrök irányítják a forgalmat; mindkét irányban jelentős a torlódás, Budapest felé csaknem két kilométeres az araszoló kocsisor.   

Az M6-os autópályán, Adony közelében a Budapest felé vezető úton baleset történt. A 49-es kilométernél sávzárás van érvényben, ezért torlódás alakult ki. Újabb baleset történt a 96-as kilométernél, a bölcskei csomópont előtt. A Pécs felé tartók számítsanak forgalomkorlátozásra. 

Élénk a forgalom a főváros környéki utakon. Lelassult a haladás az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé, az M2-es autóúton Fótnál, a 11-es főúton Leányfalu és Szentendre térségében, valamint a 31-es főúton Mendénél.

Az M6-os autópályán, Pécs felé, a Mohács/Szajk kijáratnál a burkolatot javítják. A 191-es kilométernél a lehajtóágat lezárták; az 57-es főút felé tartóknak tovább kell menniük az M60-as autópályán, majd a 6-os kilométernél a Szederkény/Bóly csomópontban letérve lehet legegyszerűbben elérni az 57-es főutat.

A rendőrség oldalán olvasható, hogy műszaki hiba miatt szünetel a határforgalom-ellenőrzés a Kübekháza-Rábé közúti határátkelőhelyen. A rendőrség azt kéri az utazóktól, hogy lehetőség szerint válasszanak másik határátkelőhelyet a hiba elhárításáig, valamint a várakozási időkről tájékozódjanak honlapjukon.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.