Index – Belföld – Találkozott Karácsony Gergely az új amerikai nagykövettel

általa megosztva admin
Kategória:Vajon mit szólt New York polgármestere, amikor David Pressman, az Egyesült Államok új magyarországi nagykövete a 2-es villamosról üzente neki, hogy Budapesten remek a közösségi közlekedés, a 2-es villamos útvonala pedig a világ egyik legszebb villamosjárata? – teszi fel a kérdést Karácsony Gergely a Facebook-posztjában. A főpolgármester beszámolója szerint ezt vitatták meg csütörtökön az amerikai nagykövettel, egy bemutató beszélgetés keretében.

Trump jó volt az Orbán-kormánynak, Biden elnök jó lesz Magyarországnak

– fogalmazott 2020-ban, Biden győzelme után a főpolgármester, amire most posztjában ki is tért. Karácsony Gergely szerint „ma ennek talán legerősebb jele, hogy a Biden-adminisztráció egy olyan embert küldött Magyarországra, aki eddigi karrierje során számtalanszor bizonyította, hogy elkötelezett a korrupció elleni harc, a demokrácia és a jogállam értékei, valamint a legkiszolgáltatottabb embertársaink védelme mellett”.

A főpolgármester a posztját úgy zárta, hogy a nagykövettel lesz még miről beszélniük, és lesz miben együttműködniük Budapest és az ország érdekében.

Source link

Translate ?