Index – Belföld – Minden percét rekonstruálták a rendőrök annak a nőnek, aki csaknem egy hónapja tűnt el

általa megosztva admin
Kategória:Huszonhat napja keresik a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az augusztus 1-jén reggel eltűnt, 49 éves Bozsik Máriát.

A hatóság beszámolója szerint az eltelt 3,5 hétben minden apró információmorzsát összegyűjtöttek, ötleteltek, verziókat állítottak fel és igyekeztek minél jobban megismerni Mária személyiségét, addigi életét, kapcsolatait, körülményeit, hogy meg tudják fejteni váratlan eltűnésének okát, és választ adhat arra hol lehet most.

Ezért az elmúlt 26 napban feltérképezték Mária rokonait, ismerőseit, korábbi és jelenlegi barátait, munkakörülményeit, több tucat embert kikérdeztek. Az eltűnés időpontját 10 percre (5 óra 20 perc és 5 óra 30 perc között) szűkítették, aznap reggeli mozgását pedig percről percre, méterről méterre határozták meg. Kiemelik: 

mindenkit felkutattak, aki láthatta, beszélhetett vele, bármit is tudhat róla.

Ellenőrizték a környéken lévő pályaudvarokat, buszállomásokat, de a légi közlekedés sem maradt el. Az összes olyan térfigyelő kamerafelvételt végig nézték és elemezték, amelytől eredményt reméltek, valamint csaknem 30 jármű mozgását is ellenőrizték.

Volt olyan, aki látni vélte a nőt

Mint írták, eddig két olyan bejelentés érkezett, amely arról szólt, Máriát látni vélték Tolna, illetve Fejér megyében. A rendőrök mindkét jelzést megvizsgálták, de ottjártát alátámasztó, megtalálását előre mozdító adathoz nem jutottak. Az adatok összegyűjtése miatt a rendőrök eddig több ezer kilométert utaztak, azonban a begyűjtött információk elemzése továbbra sem utal bűncselekményre. Otthonát is eredménytelenül vizsgálták át személykereső kutyákkal. k

A Pest megyei rendőrök legutóbb augusztus 24-én az inárcsi ház térségében hajtottak végre terepkutatást. A száz hektáros, erdős terület átkutatásában 46 fő civil-, és egyenruhás rendőr, erdész, polgárőr, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is rész vettek, azonban ezúttal sem jártak eredménnyel.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.