Index – Belföld – Megbénulhat a főváros a hétfő reggelre tervezett tüntetés miatt

általa megosztva admin
Kategória:A Facebook-posztjuk szerint a tüntetést hétfő reggel hét órára szervezik a Margit hídhoz. A tüntetést szervező ételfutárok a törvénymódosítás elfogadása napján, kedden kora délután már lezárták egyszer a Margit hidat. 

Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból! Itt az idő, hogy a NÉP végre a kezébe vegye a sorsát, és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak

– írják a posztban. 

Mint írják, az eddigi tüntetés csak „bemelegítésszámba” megy, az igaz ellenállás még csak most fog elkezdődni. Nem valószínű, hogy hétfőn már meg tudják váltani a világot, de a többi tüntetést szervezetten és koordináltan fogják megtartani. Mint írják, Orbán Viktor átlépte azt a határt, amit képesek eltűrni, ezért nem fognak leállni a tüntetésekkel. 

A hétfő reggel hét óra egyébként is forgalmas közlekedés szempontjából,

ezért ha a hétvégi nyaralásról hazaérkezők, valamint munkába és iskolába igyekvők útját az ételfutárok is blokkolni fogják, minden bizonnyal jelentős fennakadásokra lehet majd számítani. 

(Borítókép: Szollár Zsófi / Index)

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).