Index – Belföld – Leállt a vonatközlekedés Ferencváros és Kelenföld között

általa megosztva admin
Kategória:



Felsővezeték-szakadás miatt nem járnak a vonatok Budapesten Ferencváros és Kelenföld között, emiatt több vonalon késésekre, rövidített útvonalra, illetve járatkimaradásra lehet számtani – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap.

Azt írták: a Budapest–Győr, a Budapest–Pécs vonalon, illetve a Kőbánya-Kispest és Tárnok között közlekedő, illetve Székesfehérvárra tartó vonatoknál jelentős késésekre kell számítani, továbbá járatok maradhatnak ki, és rövidebb útvonalon járhatnak a vonatok.

Az MTI beszámolója szerint a Keleti pályaudvar és Kelenföld között az M2-es metrón vasúti jeggyel és bérlettel is lehet utazni. 

Frissítés (14:17): Újra járnak a vonatok Budapesten, Ferencváros és Kelenföld között, miután helyreállították a leszakadt felsővezetéket, tájékoztatott a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap délután.

Az MTI beszámolója szerint a Budapest-Pécs vonalon, a Kőbánya-Kispest és Tárnok között közlekedő, illetve Székesfehérvárra tartó vonatoknál fokozatosan áll helyre a menetrend szerinti közlekedés.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.