Index – Belföld – Már kilencedik éve a Budapest Airport a régió legjobb repülőtere

általa megosztva admin
Kategória:



A közlemény szerint a World Airport Awards a légi közlekedési iparág legrangosabb elismerése, amelyet az utasok szavazatai alapján ítélnek oda a legnagyobb éves, globális repülőtéri ügyfél-elégedettségi felmérés alapján. Ez a leghitelesebb visszacsatolás a légi iparban, hiszen több mint 550 repülőtéren történik a felmérés, amely a repülőterek vezetőségétől és egyéb repülőtéri befolyástól teljesen független.

Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az egymást követő kilencedik évben is elnyertük a régió legjobb repülőtere címet. Számunkra ez nem csupán egy díj, hanem annak a kemény munkának az elismerése, amelyet a Budapest Airport és a repülőtéri közösség nap mint nap végez az utasok magas minőségű kiszolgálása érdekében

– mondta Chris Disdale, a Budapest Airport vezérigazgatója. Majd hozzátette: egyértelmű, hogy az elmúlt három évben szintet léptek, hiszen a repülőtér fókusza a minőség és az utasélmény fejlesztésén van.

Edward Plaisted, a Skytrax vezérigazgatója gratulált a Budapest Airport sikeréhez. Kiemelte: az elmúlt két év világszerte rendkívül nehéz volt a repülőterek számára, mivel meg kellett birkózniuk a koronavírus-járvány miatt bevezetett számos korlátozással és az utazási kereslet súlyos visszaesésével.

A Budapest Airport kiválóan megfelelt a kihívásnak, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsa még most is, amikor a légi közlekedés gyors ütemben tér vissza a megszokott szintre

– tette hozzá.

A Budapest Airport célja, hogy biztonságos környezetet és kiváló szolgáltatásokat biztosítson utasai számára, valamint hogy folyamatosan fejlessze az utasszolgáltatásokat, ezáltal is növelve a repülőtéri utaselégedettség szintjét – idézi a közleményt az Infostart.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.