Index – Belföld – Itt az utolsó lehetőség, a hétvégén még tart a Generali Gyerek Sziget

általa megosztva admin
Kategória:Három hétvégén át ismét a gyerekek fesztiváljává változott a Hajógyári-sziget, ahol a Generali Kalandpályán tesztelhetik ügyességüket, a Logikai és Társasjátékok helyszín modern társasjátékaival tehetik magukat próbára vagy alkothatnak a Kézműves Palotában. 

A legapróbbaknak a Jana Babajátszóház szól, ahol labdatengerben kúszhatnak, „megmászhatják” a játékhegyeket, matatófalakkal ügyesedhetnek a Gyerek Sziget szívében. A játszóház mögött pelenkázó és babaetető sátor is van a családok kényelme érdekében – írják.

A gyerekek játékos formában tanulhatnak az újrahasznosítás és a környezetvédelem fontosságáról a 19. FINA Világbajnokság szurkolói pontján, míg a Gyerek Paradicsomban a Duna-nap alkalmából legnagyobb folyónkkal és a hajózás történetével ismerkedhetnek meg.

Szombaton a Rangers American Football Team helyszínénél a gyerekek kipróbálhatják majd az amerikai focit is. A biztonságos közlekedésről pedig egy mini KRESZ-pályán, játékos formában sajátíthatják el a közlekedés és a balesetmegelőzés ismereteit. 

A Generali Nagyszínpadon olyan koncertek és előadások várják a családokat szombaton, mint a Violin király és Hangakisasszony zenés mesejátéka, a Toppantó táncház és a Kiskalász együttes. Vasárnap Farkasházi Réka és a Tintanyúl együttes, a Kabóca Bábszínház Kodzsugukila, a boszorkány előadása majd Rutkai Bori koncertje szórakoztatja majd a közönséget.

Source link

Translate ?