Index – Tech-Tudomány – Hová tűntek az olcsó autók?

általa megosztva admin
Kategória:



A Totalcar Híradóban az autózás két ellenpontját mutatjuk meg: az olcsó kisautót, a Skoda Fabiát, valamint a méregdrága nagykocsit, a Volkswagen Arteon R-t. A különbséget zongorázni lehet, csakúgy, mint az új brit KRESZ-ről alkotott vélemények eltéréseit.

26,8 millió forint. Rengeteg pénz. Kijön belőle egy budapesti garzon vagy családi ház egy vidéki kistelepülésen. Esetleg a Volkswagen Arteon R, szépen felextrázva. Kívülről gyönyörű, de ilyen árért már hadd legyen egy kis hiányérzetünk is:

A Volkswagen szó ugyebár népautót jelent, és ezzel a meghatározással nyilván köszönőviszonyban sincs az Arteon ára. Ott van azonban a konszern másik márkája, a Skoda, amely a piac egyik legjobb ajánlatát tette oda a Fabia képében:

Új KRESZ-t vezettek be a britek év elején, amellyel kapcsolatban elég sok vita alakult ki. Nem csoda, hiszen alapjaiban átírta a közlekedés hierarchiáját. Kell még idő, hogy rend legyen az utakon:

Elképesztő összeget, 40 milliárd dollárt költ villanyautó-fejlesztésre a Honda. A japánok ezzel egyértelműen jelezték, hogy nem a sor végén kívánnak kullogni, hanem az élen járnának a területen. 2040-re a teljes benzinmentesség a cél:

Újabb hátborzongató felvételt közölt a Magyar Közút. Ezúttal egy tolató kamionba csattant bele hátulról egy másik, amelynek sofőrje nem észlelte időben a szabálytalankodó kollégát. Kilenc órán át tartott a pályazár:

(Borítókép: Jakusovszky Kristóf / Totalcar)





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.