Index – Belföld – Három autó ütközött az M5-ös autópályán, kátyúzás miatt araszolnak az M7-esen

általa megosztva admin
Kategória:



Eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött 2022. március 24-én 8 óra 50 perc körül az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 16-os kilométerszelvénynél.

A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben személyi sérülés történt. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták a külső sávot, a járműforgalom egy sávon halad, így a balesettel érintett útszakaszon torlódásra kell számítani – olvasható a rendőrségi közleményben.

Máshol sem zökkenőmentes a közlekedés

Az Útinform arról tájékoztat, hogy más úton is fennakadásra számíthatnak a közlekedők.

  • A 81-es főúton, Sárkeresztes és Székesfehérvár között, a Halastónál, ahol korábban három autó karambolozott, már nincs korlátozás, de kicsit távolabb a 6-os kilométernél egy lerobbant műszaki hibás kamion okoz félpályás korlátozást.
  • Enying belterületén, a 64-es főúton egy kamion és egy személygépkocsi karambolozott. 33-as kilométernél félpályás lezárás mellett helyszínel a rendőrség.
  • A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között korábban egy személyautó és egy teherautó ütközött össze. A 39-es kilométernél a fél útpályát lezárták.
  • Az M3-as autópályán burkolatot javítanak. Nyíregyháza felé a 34-es kilométernél csak egy sáv használható, ez az oka a lassulásnak.
  • Kátyúznak az M7-es autópályán Székesfehérvár térségében. A Balaton felé az 56-os kilométernél a belső sávba kell sorolni. A munkaterület mögött már 4 kilométeres az araszoló kocsisor.  
  • Az ellenkező oldalon, Budapest felé, Székesfehérvár előtt a 67-es kilométernél ugyancsak burkolatjavítás miatt kerítették el a külső sávot egy rövid szakaszon.
  • Szentmártonkáta és a Jász-Nagykun-Szolnok megyehatár között burkolatfelújítás miatt több szakaszon is félszélességű lezárás mellett dolgoznak, napközben torlódások várhatók. 
  • A magyar román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza jelenleg 9 kilométeres.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.