Index – Belföld – Több vasútvonalon is változik a közlekedés rendje

általa megosztva admin
Kategória:A Mávinform tájékoztatása szerint a következő időszakban több vasúti vonalon módosul a közlekedés megszokott rendje.

A Budapest–Székesfehérvár–Szombathely vonalon március 21–23-án a Székesfehérvár és Várpalota között végzett pályakarbantartási munkák miatt módosított menetrend szerint járnak a vonatok. Emiatt Székesfehérvár és Várpalota között minden vonat helyett pótlóbusz közlekedik.

A Püspökladány–Biharkeresztes vonalon március 19-től 28-ig és április 20-tól 29-ig pótlóbuszok szállítják az utasokat. Ezek Bárándon és Mezőpeterden a vasútállomást nem érintik, és a települések központjában állnak meg.

A Budapest–Szolnok–Békéscsaba–Lőkösháza vonalon március 19-től 28-ig, valamint április 20-tól 29-ig módosított menetrend szerint járnak a vonatok pályakarbantartás miatt. Békéscsaba és Lőkösháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Hasonló okokból közlekednek majd módosított útvonalon a Békéscsaba–Kétegyháza–Mezőhegyes vonalon haladó szerelvények március 19-től 28-ig és április 20-tól 29-ig. Békéscsaba–Kétegyháza–Medgyesegyháza között pótlóbuszokkal kell utazni – adta hírül az MTI.

Source link

Translate ?