Index – Belföld – Kettévágta a vonat az autót, a vezetője néhány karcolással megúszta

általa megosztva admin
Kategória:



A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 49 éves nő ellen, aki tavaly ősszel öngyilkossági szándékkal hajtott be egy vasúti átjáróba. A vádirat szerint az autós a vasúti átjáró piros jelzése ellenére szándékosan hajtott a sínekre, és ott kivárta, amíg befutott a Hegyeshalom irányából Budapest felé tartó expressz.

A vonat a személyautónak ütközött, kettészakította, és lelökte a sínről. A nő, aki állítólag öngyilkos akart lenni, mivel magánéleti gondok gyötörték, megúszta a balesetet, csodával határos módon csak nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A felelősségre vonást viszont nem úszta meg, mivel a közlekedés biztonsága ellen elkövetett bűntett miatt emelt vádat ellene az ügyészség, ami miatt három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A szerelvényen senki nem sérült meg, viszont a mozdonyban több mint 3 és fél millió forintos kár keletkezett. Az érdemi döntést várhatóan a Győri Járásbíróság fogja meghozni ? ismertette az ügyészség.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.