Index – Belföld – Szörnyethalt a sofőr, aki a Bakony Intercity elé hajtott

általa megosztva admin
Kategória:



A Déli pályaudvarról Szombathelyre tartó Bakony InterCity csütörtök délután Kemenesmihályfánál gázolta el az Akácfa utcai vasúti átjárónál a sínekre hajtó személyautót. A mozdony valósággal kettévágta a gépkocsit, amelyet lesodort a vasúti töltésről. A vonaton utazók nem sérültek meg.

A balesethez a sárvári hivatásos, a celldömölki önkormányzati és a Kráter Egyesület önkéntes tűzoltói érkeztek a helyszínre a riasztás után, a gépkocsi vezetője azonban az ütközés pillanatában életét vesztette, esély sem volt az életének megmentésére. A 112Press úgy tudja, hogy az áldozat egy háromgyermekes apa, aki egyedül ült az autóban, és a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre.

Az IC-szerelvény mozdonya és kocsija is megrongálódott, ezért visszavontatják Celldömölkre ?tudta meg az Index. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig ? várhatóan késő estig ? szünetel a vasúti közlekedés Celldömölk és Ostffyasszonyfa között. A MÁV pótlóbuszokat állított be, a Székesfehérvár?Szombathely vonalon így jelentősen meghosszabbodik a menetidő.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.