Index – Belföld – Deutsch Tamás: Karácsony Gergely még egy villanykörtét sem tud kicserélni, mit várnak tőle?

általa megosztva admin
Kategória:



Deutsch Tamás reagált Karácsony Gergely plakátkampányára . A Fidesz EP-képviselője szerint a budapesti főpolgármester azzal kampányol a plakátokon, hogy ?egy felújítás otthon sem könnyű. Hát még a mi közös otthonunkban?,? utalva ezzel a fővárosban zajló beruházásokra. 

Deutsch azt írta, hogy ha a lakásfelújítás a fővárosi beruházások analógiája, akkor Karácsony nem feltétlen a legszerencsésebb ember erre a feladata, ugyanis ő maga is elismerte, hogy ?ő bizony még egy villanykörtét sem tud kicserélni?, ráadásul egy fotó tanúsága szerint a konyhai lámpával is meggyűlt a baja odahaza.

Na most ha valaki nemhogy egy lakásfelújítást nem tud megszervezni, hanem a saját bevallása szerint még egy kiégett villanykörte kicserélése is meghaladja a képességeit, akkor hogy a búbánatban jut eszébe, hogy Mekk Elekként a ?közös otthonunk felújítását? képes lenne megcsinálni?

? tette fel a kérdést a fideszes politikus. 

Deutsch Tamás azzal zárta bejegyzését, hogy szerinte a főpolgármester kontársága vezetett a budapesti közlekedés összeomlásához, aminek Karácsony Gergely vezetésével csakis egy efféle ?gigakáosz?  lehetett a vége. 





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.