Index – Belföld – Megrázó videót tett közzé a rendőrség egy szolnoki gázolásról

általa megosztva admin
Kategória:



?Hogy mindenki hazaérjen? ? szól a rendőrség szlogenje, amellyel a balesetek megelőzésére kívánják felhívni a figyelmet. Ennek keretében most megrázó felvételt hoztak nyilvánosságra a súlyos sérüléssel járó vasárnapi szolnoki gyalogosgázolásról.

A Széchenyi körút párhuzamos közlekedésre alkalmas szakaszán lévő kijelölt gyalogátkelőhelyen

EGY SZÉPKORÚ GYALOGOST ÜTÖTT EL EGY SZINTÉN SZÉPKORÚ JÁRMŰVEZETŐ

? írták közösségi oldalukon. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság azt kéri, a családtagok figyelmeztessék a nagyszülőket és más éltesebb rokonokat, hogy az időskor velejárója a látás- és hallásromlás, a reflexek és a reakcióidő növekedése, amit közlekedés közben is figyelembe kell venni.

A videón ugyanis jól látni, hogy már a zebra közepén lépkedett a feltűnő ruhát viselő járókelő, amikor az autó fékezés nélkül nyílegyenesen elcsapta. Még csak halovány kormánymozdulat se látszik, hogy kikerülje, csoda, hogy a szerencsétlenül járt ember egyáltalán túlélte.

A Facebook-oldalon a felvétel alatt rengeteg indulatos hozzászólás jelent meg, egyesek azt is felvetik, hogy a vezetői alkalmasságit csak komoly szakorvosi vizsgálatok után lenne szabad megadni, mert a háziorvos a régi ismeretségre tekintettel könnyebben meghosszabbítja a jogosítvány érvényességét, mint egy ismeretlen szakember.





Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.