Index – Belföld – Telítődnek az utak, rossz hírünk van a Budapest felé autózóknak

általa megosztva admin
Kategória:Élénk a forgalom az M0-s autóúton, az M1-es és az M3-as autópályán is telítődnek a sávok ? közölte az Útinform.

Az M0-son az autóút déli szektorán kell torlódásra számítani, a Hárosi Duna-híd terelésénél az M1-es autópálya felé Dunaharasztitól lassul le a közlekedés, közel félórás a menetidő-növekedés. Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán is, ott csak lépésben lehet haladni, és az agglomerációból a Budapest felé vezető főbb útvonalakon is egyre többen autóznak. 

Mint megírtuk, a nyári hónapokra sűrítette össze a fővárosi önkormányzat mindhárom nagyobb volumenű fővárosi fejlesztését. A pesti rakpart és a Lánchíd rekonstrukciója mellett a Blaha Lujza tér tegnap megkezdett átépítése is a megszokott közlekedési útvonalak újratervezését indokolja.

A 10-12 hétig tartó munkálatok idejére felfüggesztik a Dohány utca és a Wesselényi utca forgalomcsillapítását, így ezek az utcák teljes hosszban átjárhatók lesznek a Kiskörút és a Nagykörút között. A Rákóczi úton marad a kétszer két sávos közúti forgalom, és a 4-es és 6-os villamosok haladását sem kell korlátozni.

A NAGYKÖRÚTON AZONBAN CSAK kétszer egy SÁVON LEHET KÖZLEKEDNI, ITT A KERÉKPÁRSÁV IS MEGSZŰNIK. 

Source link

Translate ?