Site icon City Futi Futárszolgálat

Index – Futball – Európa-bajnokság 2020


Járatsűrítéssel készül az esti Hollandia?Csehország Európa-bajnoki labdarúgó mérkőzésre a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Egyúttal arra kérik a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel, illetve gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti szurkolói zónát.

A Puskás Aréna környezetében az esti nyolcaddöntő miatt útlezárásokra kell számítani. Ezek hatással lehetnek a Pest keleti részén, különösen a Zuglón vagy a Hungária körúton áthaladók közlekedésére.

Komoly torlódásra számíthatnak azok is, akik délután vagy este gépjárművel térnek vissza Budapestre. Aki tudja, jó előre tervezze meg az utazását, induljon el időben, és fokozottan figyelje a tájékoztatókat ? javasolja a BKK.

A vasárnapi mérkőzés idején a stadionnál és környékén változatlanul nincs parkolási lehetőség. A környéken előreláthatóan 14 órától körülbelül 22 óráig közúti korlátozásokra kell számítani.

A BKK a kötöttpályás közlekedési eszközök, azaz a metró és a villamos igénybe vételét javasolja, valamint azt, hogy aki csak teheti, ne közelítse meg meccsnapon gépjárművel a környéket.





Source link

Exit mobile version