Index – Belföld – Baleset az 1-esen és az M7-esen, forgalmi változások a meccs idején

általa megosztva admin
Kategória:


Az M7-es autópályán, a 23-as kilométernél, a Balaton irányába egy személyautó az árokba hajtott. A helyszínelés idejére lezárták a Tárnok?Sóskút?Pusztazámor lehajtó ágat, helyette a 18-as kilométernél lévő érdi lehajtót lehet használni ? közölte az Útinform.

Több személyautó ütközött össze az 1-es főúton a 35-ös kilométernél Bicske térségében. A forgalom félpályán halad.

A szerdai portugál?francia meccs miatt lezárások és járatsűrítések lesznek Budapesten ? közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Felhívták a figyelmet, hogy a környéken már délután öt órától lezárások lesznek, ezért érdemes előre megtervezni az utazást.

A Puskás Aréna környezetében várható útlezárások a Pest keleti részén, különösen a Zuglón áthaladók közlekedésére is hatással lehetnek. Akinek lehetősége van rá, szerdán kerülje el a Puskás Aréna és a Hősök tere környékét, illetve a környező útvonalakat. Aki a mérkőzés előtt, illetve utána Újpestre vagy Újpalotára szeretne eljutni, annak érdemes alternatív útvonalakat keresnie. A stadionnál nincsen parkolási lehetőség, várhatóan öt órától éjjel 1-ig közúti korlátozásokra kell számítani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.