Index – Belföld – Itt a körözési fotó, kiadták az elfogatóparancsot a szegedi kettős gyilkosság elkövetője ellen

általa megosztva admin
Kategória:


Elfogatóparancsot adott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellen a férfi ellen, akit a vasárnap esti szegedi kettős gyilkossággal gyanúsítanak ?derül ki a police.hu cikkéből. A 28 éves Vitális Dániel Attila megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

Vitális Dániel Attila

Vitális Dániel Attila

Fotó: police.hu

2021. június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, haladéktalanul tegyen bejelentést a 112-es segélyhívószámon! A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán is.

Korábban megírtuk, Szegeden vasárnap este találták meg egy nő és egy férfi holttestét találták meg egy belvárosi lakásban. A Szegeder cikke szerint a Petőfi Sándor sugárút legelején, a körforgalomnál megnövekedett rendőri jelenlét volt, és a sugárút 1/B számú háza előtt gépfegyveres katona őrizte a bejáratot. Háromnegyed kilenc körül rendőrautót, egy mentős rohamkocsit és egy mentőorvosi személyautót lehetett látni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében.