City Futi Futárszolgálat

Index – Belföld – Autó ütközött HÉV-vel, a helyszínelés után újraindult a forgalomA HÉV-vel ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, az Aquincum megállónál kedd délután – közölte a katasztrófavédelem és a MÁV–HÉV Zrt. A baleset miatt pótlóbuszok jártak Rómaifürdő és Kaszásdűlő között. A BBK Infó kora este jelentette: véget ért a helyszínelés a Zsófia utcai HÉV-átjáróban, és már újra teljes vonalon újraindult a HÉV-közlekedés.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók felitatták a kifolyt üzemanyagot, majd megszüntetik a forgalmi akadályt. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

A rendőrség az Indexet arról tájékoztatta, hogy a baleset délután fél öt körül történt, és 17 óra 40 után állt helyre a forgalom. Személyi sérülés nem történt, a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Source link

Exit mobile version