Index – Belföld – Autó ütközött HÉV-vel, a helyszínelés után újraindult a forgalom

általa megosztva admin
Kategória:A HÉV-vel ütközött egy személyautó Budapest III. kerületében, az Aquincum megállónál kedd délután ? közölte a katasztrófavédelem és a MÁV?HÉV Zrt. A baleset miatt pótlóbuszok jártak Rómaifürdő és Kaszásdűlő között. A BBK Infó kora este jelentette: véget ért a helyszínelés a Zsófia utcai HÉV-átjáróban, és már újra teljes vonalon újraindult a HÉV-közlekedés.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók felitatták a kifolyt üzemanyagot, majd megszüntetik a forgalmi akadályt. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

A rendőrség az Indexet arról tájékoztatta, hogy a baleset délután fél öt körül történt, és 17 óra 40 után állt helyre a forgalom. Személyi sérülés nem történt, a baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Source link

Translate ?
Ez a weboldal sütiket használ, és személyes adatait kéri a böngészési élmény javítása érdekében. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).