Index – FOMO – Mark Bryan hibrid stílusával felrobbantotta az Instagarmot

általa megosztva admin
Kategória:


Jean Paul Gaultier 1985-ben adott először férfire szoknyát a kifutón, és azóta ezt sokszor ismét megtette. Az utóbbi évtizedek uniszex trendjei sem jelentenek már meglepetést a hétköznapi viseletben.

Emellett a crossdressing is régóta általános jelenség a divatban. Én is voltam drag queen Madridban 

? mondja Lakatos Márk.

Mégis, amit Mark Bryan 61 éves robotika mérnök képein látunk, az zavarba ejtő. Ennek akart utánajárni Lakatos Márk ? az InStyle art directora ?, amikor budapesti fotózásra hívta a texasi származású férfit.

Mark Bryan egy német kisvárosban él feleségével, három gyermeke már felnőtt. Négy unoka boldog nagyapjaként a mindennapi irodai munka mellett szabadidejében fociedző, és heti négyszer jár edzőterembe.

Mégsem az előzőek miatt robbant be pár hónapja az Instagram-profilja, amit Rihanna mellett további félmillió rajongó követ. Mark a Vogue és az Interview magazinok címlapján szerepel, ahol megmutatja kedvenc tűsarkúit és szoknyáit a napi közlekedés és az irodai élet forgatagában.

Egyetlen férfit sem próbálok rávenni, hogy szoknyát hordjon. Csak arra, hogy érezze magát kényelmesen abban, amit hordani szeretne. Ha éppen szoknyát akar, akkor tegye azt! Ugyanígy a nőknél: hordják azt, amit szeretnének, akár férfi ruhát is.

?Az öltözetem nem változtat semmit azon, hogy ki vagyok én. A családom tudja, hogy ugyanaz az apa, ugyanaz a férj vagyok. A barátaimnak, kollégáimnak ugyanaz a mérnök. A ruhám nem változtat a személyiségemen? ? mondja Mark.

Hogy valaki a köldökénél ketté vágja magát ? mint egy magyar kártyalap ?, és egyszerre ő a bubi és a dáma, az egészen zavarba ejtő. Mert itt nem összemossuk a nemeket, hanem a a női és a férfi sztereotíp öltözködést kontrasztba állítjuk, amiből valami nagyon izgalmas jön létre

? mondja Lakatos Márk.

Márk mesélt arról is, hogy nagyon irigyli a 61 éves férfit, mert a modellnek 41-es lába van. Ha neki lenne az, akkor azt mondja, soha nem látnánk másban, csak magassarkú cipőben.

Megtudtuk, hogy az eredeti helyszínfoglalást a hotel visszamondta, amikor megtudták, ki lenne a vendég, és mi a témája a fotózásnak. Ezt Lakatos Márk azzal magyarázza, hogy míg a nők felvehetnek nadrágot, addig a férfiak szoknyaviselése máig tabunak számít.

Amikor valaki átlépi ezeket a nagyon kategorikus nemi határokat az öltözködésben, akkor egyből mindenki arra gondol, hogy az illető nemi hovatartozása alternatív. De hát miért ne viselhetne szoknyát egy hetero férfi? És miért gondoljuk azt, ha egy férfi felvesz egy szoknyát egyből homoszexuálissá válik? 

?  teszi fel a kérdést Lakatos Márk. 

Kattintson fent a videóra, mert sok érdekes dolog derül még ki a két Markról, a mérnök modellről, illetve az art directorról az InStyle budapesti fotózásán! Nézze meg galériánkban ezt a hibrid stílust! Ha minderre nincs ideje, akkor ezt a 60 másodpercet ajánljuk. És hogy miért nem ezzel kezdtük? Mert szerintünk érdekes Mark Bryan modellkarrierje, amit 61 évesen kezdett el.

Source link

Translate ?