Index – Belföld – MÁV?Volán-csoport: a vonatok és buszok fedélzete nem terasz

általa megosztva admin
Kategória:Noha a koronavírus-járvány harmadik hullámában egyre kedvezőbbek a járványügyi mutatók és folyamatosan nő a beoltottak száma, a MÁV?Volán-csoport továbbra is arra kéri utasait, hogy a közösségi közlekedés igénybevételekor tartsák be a védekezéssel kapcsolatos előírásokat.

Megindult a fokozatos nyitás Magyarországon: valamennyi üzlet nyitva tart, elérhetők a szolgáltatások, a hétvégén pedig megnyitottak a vendéglátóhelyek teraszai is. A beoltottak számának növekedésével további enyhítések várhatók az élet minden területén. Arról azonban nem feledkezhetünk meg, hogy a vírus még mindig jelen van, ezért továbbra is fontos az elővigyázatosság 

? hívja fel a figyelmet a közlekedési társaságok közleménye.

A vasúti és a közúti közösségi közlekedés során zárt térben tartózkodunk, ezért elengedhetetlen a fokozott odafigyelés, a járványügyi előírások betartása. A személyszállítási közszolgáltatás igénybe vevői főként munkába, iskolába, egészségügyi intézményekbe szeretnének eljutni, számukra sok esetben nincs más lehetőség úti céljuk elérésére. Az ő védelmük biztosítása közös felelősségünk, ezért a vonatokon és autóbuszokon, az állomásokon és megállóhelyeken továbbra is kötelező az orr és a száj maszkkal történő eltakarása ? emlékeztetnek, arra kérve mindenkit, hogy vegye igénybe a kontaktusmentes elektronikus jegy- és bérletváltási lehetőséget.

A MÁV?Volán-csoport felelős szolgáltatóként minden tőle telhetőt megtesz utasai és munkavállalói egészségének védelme érdekében, folyamatosan fertőtleníti a vonatokat, autóbuszokat és létesítményeket, munkatársait ellátja a szükséges védő- és fertőtlenítőeszközökkel ? hangsúlyozzák, hozzátéve, hogy a védekezés eredményessége nemcsak a szolgáltatókon, de az utasokon is múlik.

Ne feledjük: a fedélzet nem terasz!

? figyelmeztetnek, arra kérve az utazókat, hogy ők is tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy fennmaradjon a kedvező tendencia, és nyárra magunk mögött tudhassuk a járványos időszakot. 

Source link

Translate ?